Ordre del dia Ple Municipal 25/01/16

 1  

Aprovació, si escau, de l’acta número 13/2015, corresponent a la sessió ordinària del dia 30 de novembre de 2015.

 

 

2

 

SECRETARIA GENERAL

 

Ratificar i/o donar compte de diversos decrets.

 

 

2.1Alcaldia [Secretaria General] – Ratificar el decret número 8998/2015, d’11 de desembre, relatiu la incorporació d’un suplent a la representació municipal al Consorci Parc Serralada de Marina.

 

 

2.2Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Direcció de Recursos Humans] – Ratificar l’apartat primer del decret número 9117/2015, de 14 de desembre, relatiu al cessament i nomenament de funcionari/es interins/es d’educadors/es socials.

 

 

2.3Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Direcció de Recursos Humans] – Ratificar els apartats de primer a quart del decret número 9526/2015, de 22 de desembre, relatiu a la creació de places i llocs de treball per donar compliment a la integració en la plantilla de l’Ajuntament del personal de l’Institut Municipal d’Esports.

 

 

2.4Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Direcció de Recursos Humans] – Ratificar l’apartat primer del decret número 9639/2015, de 23 de desembre, relatiu a la rectificació d’un error material de la plantilla i la relació de llocs de treball.

 

 

2.5Secretaria General [Serveis Jurídics] – Donar compte del decret número 9770/2015, de 29 de desembre, relatiu a tres reclamacions a la Generalitat de Catalunya del deute amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

 

 

2.6Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Servei de Recursos i Prestacions] – Ratificar el decret número 9879/2015, de 30 de desembre, relatiu al rescat de les concessions de parades 18-19 de l’antic Mercat municipal de Sagarra.

 

 

2.7Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Direcció de Recursos Humans] – Ratificar el decret número 48/2016, de 8 de gener, relatiu a la rectificació d’un error de l’apartat sisè del decret número 9526/2015, de 22 de setembre.

 

 3  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE CIUTAT [Tresoreria]

 

Donar compte de l’informe de Tresoreria sobre el termini de pagament de les factures de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms del quart trimestre de 2015, així com dels informes de les societats Gramepark SA i Grameimpuls SA.

 

 4  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE CIUTAT [Servei de Compres i Gestió Patrimonial]

 

Proposta d’aprovació definitiva de   l’afectació de la finca del c. València, 1-3 a favor del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, mitjançant la figura jurídica de la mutació demanial entre administracions públiques.

 

 

5

 

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE CIUTAT I TINÈNCIA D’ALCALDIA D’EDUCACIÓ, DRETS SOCIALS, INFÀNCIA, JOVENTUT I ESPORTS [Serveis Jurídics]

 

Proposta d’aprovació definitiva de la dissolució de l’organisme autònom local “Institut Municipal d’Esports”.

 

 

6

 

TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PUBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 

Proposta d’aprovació del Text refós de la Modificació puntual del PGM per a la concreció de nous equipaments a l’entorn de la plaça Besòs.

   

MOCIONS

 

 

 

 

7

 

GRUP MUNICIPAL PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA

 

MOCIÓ PER SUMAR-SE A LA XARXA DE CIUTATS LLIURES DEL TRÀFIC DE DONES, NENES I NENS DESTINATS A LA PROSTITUCIÓ.

 

  8  

GRUPS MUNICIPALS SOM GRAMENET, GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA I CIUTADANS

 

MOCIÓ PEL RE-APROFITAMENT DELS ALIMENTS EXCEDENTS DELS MENJADORS ESCOLARS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET.

 

9  

GRUPS MUNICIPALS GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA, SOM GRAMENET I PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA

 

MOCIÓ SOBRE LA MEMÒRIA HISTÒRICA I L’ENTRADA DE LES TROPES FRANQUISTES EL 27 DE GENER DE 1939 A SANTA COLOMA DE GRAMENET.

 

  10  

GRUPS MUNICIPALS SOM GRAMENET, GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA I PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA

 

MOCIÓ DE SUPORT A LES MOBILITZACIONS I ACCIONS CONTRA EL PLA HIDROLÒGIC DE LA CONCA DE L’EBRE.

 

  11  

GRUPS MUNICIPALS PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA I GENT D’ESQUERRES ICV-EUIA

 

MOCIÓ PER DONAR SUPORT AL MANIFEST “UN PLA B PER A EUROPA: CRIDA PER CONSTRUIR UN ESPAI DE CONVERGÈNCIA EUROPEU CONTRA L’AUSTERITAT I PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UNA VERITABLE DEMOCRÀCIA”.

 

 12  

GRUPS MUNICIPALS SOM GRAMENET I GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA

 

MOCIÓ DE SUPORT ALS CONDEMNATS PELS FETS D’ATUREM EL PARLAMENT.

 

 

 

 

13

 

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

 

MOCIÓN CONTRA LA TRANSFOBIA Y EL ACOSO ESCOLAR POR IDENTIDAD DE GÉNERO.

* MOCIÓ RETIRADA

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s