Ordre del Dia Ple Municipal 28/06/16

1  

Manifest amb motiu de la celebració del dia 28 de juny com a Diada pel respecte als drets de les persones LGTBI i amb tolerància zero a la discriminació.

 

 

2

 

SECRETARIA GENERAL

 

Ratificar i/o donar compte de diversos acords  i decrets.

 

2.1 – Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Promoció de Ciutat [Regidoria de Comerç i Promoció de Ciutat i Turisme] – Donar compte de l’acord número 8 de la Junta de Govern Local del dia 31 de maig, relatiu a restar assabentat de la declaració d’embargament de la concessió de la parada núm. 1 del Mercat Municipal del Fondo.

 

2.2 – Tinència d’alcaldia de Cultura, Moviments Socials, Entitats Ciutadanes, Memòria Històrica, LGTB – Ratificar l’acord número 14 de la Junta de Govern Local del dia 7 de juny, relatiu a l’aprovació inicial del Reglament de la Comissió Municipal de Festes del municipi.

 

2.3 – Tinència d’alcaldia d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Ecologia Urbana, Espai Públic, Via Pública, Civisme i Seguretat Ciutadana – Ratificar l’apartat primer del decret número 4701/2016, de 24 de maig, relatiu a l’aprovació de declaració d’especial interès o utilitat municipal de les obres a realitzar al Centre Esportiu Can Zam, per a concórrer-hi circumstàncies socials i culturals per al municipi.

 

2.4 – Alcaldia [Secretaria General] – Ratificar el decret número 4743/2016, de 24 de maig, relatiu al canvi d’un representant municipal a la Junta de Direcció del Consorci del Besòs.

 

2.5 – Tinència d’alcaldia d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Ecologia Urbana, Espai Públic, Via Pública, Civisme i Seguretat Ciutadana – Ratificar el decret número 5000/2016, de 2 de juny, relatiu autoritzar la devolució de la garantia dipositada per l’empresa FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS, SA, adjudicatària del contracte del servei de neteja i manteniment de parcs i jardins, recollida de mobles vells i clavegueram del municipi.

 

2.6 – Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Promoció de Ciutat [Servei de Recursos Humans] – Ratificar els apartats primer i segon del decret número 5068/2016, de 2 de juny, relatiu a l’aprovació d’unes modificacions de la Plantilla i de la Relació de Llocs de Treball.

 

2.7 –Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Promoció de Ciutat [Servei de Recursos Humans] – Ratificar l’apartat primer del decret número 5412/2016, de 14 de juny, relatiu a la rectificació d’un error material de la resolució 5068/2016, de 2 de juny, de reconversió d’una plaça d’auxiliar administratiu/va.

 

2.8 – Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Promoció de Ciutat [Servei de Recursos Humans] – Ratificar els apartats primer i segon del decret número 5416/2016, de 14 de juny, relatiu a l’aprovació d’una modificació de la Plantilla i de la Relació de Llocs de Treball.

 

2.9 – Tinència d’alcaldia d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Ecologia Urbana, Espai Públic, Via Pública, Civisme i Seguretat Ciutadana – Ratificar l’apartat primer del decret número 5462/2016, de 15 de juny, relatiu a l’aprovació de declaració d’especial interès o utilitat municipal de les obres a realitzar a la Plaça de les Cultures, 6, per a concórrer-hi circumstàncies socials i culturals per al municipi.

 

2.10 – Tinència d’alcaldia d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Ecologia Urbana, Espai Públic, Via Pública, Civisme i Seguretat Ciutadana – Ratificar l’apartat primer del decret número 5496/2016, de 15 de juny, relatiu a l’aprovació de declaració d’especial interès o utilitat municipal de les obres a realitzar a l’Escola Les Palmeres, per a concórrer-hi especials circumstàncies de foment del treball.

 

 

3

 

ALCALDIA [Serveis Jurídics]

 

Proposta d’aprovació inicial de la dissolució i la liquidació del Consorci de Comunicació Local aprovat per l’acord del Consell General de data 26 de març de 2015.

 

4  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, OCUPACIÓ, COMERÇ I PROMOCIÓ DE CIUTAT [Serveis Jurídics]

 

Proposta d’aprovació inicial de creació, modificació i supressió de fitxers de dades de caràcter personal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

 

5  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, OCUPACIÓ, COMERÇ I PROMOCIÓ DE CIUTAT

 

Proposta d’aprovació de modificacions de crèdit del pressupost 2016.

 

6  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE CULTURA, MOVIMENTS SOCIALS, ENTITATS CIUTADANES, MEMÒRIA HISTÒRICA I LGTB

 

Proposta d’aprovació inicial del Reglament de funcionament de la Comissió sobre la Memòria Històrica de Santa Coloma de Gramenet.

 

 

 

 

 

MOCIONS

 

 

7

 

 

GRUPS MUNICIPALS PARTIT SOCIALISTA, SOM GRAMENET I GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA

 

Moció en defensa de l’acollida a les persones refugiades.

  

8  

GRUPS MUNICIPALS SOM GRAMENET, PARTIT SOCIALISTA I GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA

 

Moció de rebuig a les mesures anunciades per la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

9

 

 

10

 

GRUPS MUNICIPALS GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA, SOM GRAMENET I PARTIT SOCIALISTA

Moció per a declarar el municipi de Santa Coloma de Gramenet ciutat promotora de la renda garantida ciutadana.

 

 

Moció per a l’adhesió al manifest “Ara Rodalies”.

 

 

 

 

11

 

 

 GRUPS MUNICIPALS SOM GRAMENET I GENT D’ESQUERRES ICV-EUiA

 

Moció per un Protocol contra les agressions sexistes a les Festes Majors i altres esdeveniments de la ciutat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s