Ordre del Dia Ple Municipal 25/07/16

  1  

Aprovació de les actes 5/2016, 6/2016 i 7/2016, corresponents a la sessió ordinària del dia 31 de maig i a les sessions extraordinària i ordinària del dia 28 de juny, respectivament.

 

 

2

 

SECRETARIA GENERAL – Ratificar i/o donar compte de diversos acords i decrets.

 

2.1Tinència d’alcaldia d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Ecologia Urbana, Espai Públic, Via Pública, Civisme i Seguretat Ciutadana – Ratificar l’acord número 14 de la Junta de Govern Local del dia 28 de juny, relatiu a l’aprovació del conveni amb l’Institut Català del Sòl, que té com a objecte l’establiment dels mecanismes operatius per a la materialització dels compromisos d’urbanització i d’edificació establerts al conveni signat el 14 de març de 2006.

 

2.2Alcaldia [Secretaria General] – Donar compte del decret número 5685/2016, de 20 de juny, relatiu al cessament de la Sra. Isabel García Casabó com a directora adjunta d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient, Ecologia Urbana, Espai Públic, Via Pública i Civisme.

 

2.3Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Servei de Gestió Tributària] – Ratificar el decret número 5722/2016, de 22 de juny, relatiu a l’aprovació definitiva de la modificació de l’article 12 de l’Ordenança Fiscal número 16 (mercats).

 

2.4Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Recursos Humans] – Ratificar el primer i segon apartat del decret número 6226/2016, de 12 de juliol, relatiu a una modificació de la plantilla.

 

 

3

 

ALCALDIA [Direcció de Planificació Estratègica, Participació Ciutadana, Observatori de la Governança, Qualitat Democràtica i Transparència, PAM i Regidories de Districte]

 

Proposta d’aprovació de la carta de compromís per a la participació en el PECT Besòs-Marina-Litoral.

 

 

4

 

ALCALDIA

 

Fixar com a festes locals del municipi de Santa Coloma de Gramenet per a l’any 2017, els dies 5 de juny i 4 de setembre.

 

5  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE CIUTAT

 

Proposta d’aprovació de modificacions de crèdit del pressupost 2016.

 

6  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE CIUTAT [Servei de Tresoreria]

 

Donar compte de l’informe de la Tresoreria Municipal sobre el termini de pagament de les factures de l’Ajuntament i del seu organisme autònom del segon trimestre de 2016, així com dels informes de les societats Gramepark SA i Grameimpuls SA.

 

7  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE CIUTAT [Servei de Gestió Tributària]

 

Proposta d’aprovació de la modificació dels art. 9 de l’OOFF 7, Reguladora de la Taxa per Prestació dels serveis d’intervenció municipal en activitats i instal·lacions i art. 5 de l’OOFF 14 Reguladora de la Taxa per l’ocupació de la via pública.

 

8  

TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE CIUTAT [Servei de Recursos Humans]

 

Proposta d’aprovació de l’acord de la Mesa General de Negociació, de 13 de juny de 2016 i fixar la quantia global de complement de productivitat 2015.

 

 

9  

TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 

Proposta d’aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Santa Coloma de Gramenet.

 

10  

TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 

Proposta d’aprovació provisional de la Modificació puntual del PGM per a la concreció de nous equipaments assistencials, en l’Eix Monturiol i l’àmbit Vistalegre.

 

11  

TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 

Proposta d’aprovació de la declaració de les obres a realitzar per l’empresa DUET Can Zam consistents en la millora i ampliació de serveis del complex esportiu Can Zam com a obres d’especial interès o utilitat municipal per concórrer-hi circumstàncies socials i culturals.

 

 

 

 

 

 

12  

TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 

Aprovar la declaració de les obres a realitzar per  l’empresa CAN BRASA SL, situades al c. de Sant Ignasi, 16-18 com a obres d’especial interès o utilitat municipal per concórrer-hi especials circumstàncies de foment del treball.

 

13  

TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 

Aprovar la declaració de les obres a realitzar per la Universitat de Barcelona, situades a la finca de Prat de la Riba núm. 171, consistents en la instal·lació de quatre mòduls d’aula provisional, situats al Campus de l’Alimentació de Torribera, com a obres d’especial interès o utilitat municipal per concórrer-hi circumstàncies socials i culturals.

 

   

PROPOSTA D’URGÈNCIA

 

 

14 TINÈNCIA D’ALCALDIA DE CULTURA, MOVIMENTS SOCIALS, ENTITATS CIUTADANES, MEMÒRIA HISTÒRICA, LGTB

 

Proposta de resolució per desenvolupar una campanya pilot de sensibilització que es durà a terme a la Festa Major d’Estiu de 2016 de la ciutat, adreçada a prevenir qualsevol tipus de violència en l’àmbit social i comunitari, discriminacions de qualsevol tipus i promoure comportaments cívics.

 

   

DECLARACIONS INSTITUCIONALS

 

15  

Declaració institucional per manifestar el rebuig al tancament unilateral dels grups d’ensenyament de secundària i en defensa de l’ensenyament públic de la ciutat.

 

16  

Declaració institucional en contra del tancament de l’Oficina de la Seguretat Social a Santa Coloma de Gramenet.

 

 

 

   

 

MOCIONS

 

17  

GRUPS MUNICIPALS CIUTADANS,  PARTIT SOCIALISTA, GENT D’ESQUERRES-ICV-EUiA I PARTIT POPULAR

 

Moción para garantizar el acceso universal de los libros de texto en Catalunya.

 

 

18  

GRUPS MUNICIPALS GENT D’ESQUERRES-ICV-EUiA I SOM GRAMENET

 

Moció sobre el tancament definitiu del CIE de Barcelona.

 

 

      * Esmenes del grup municipal PARTIT SOCIALISTA.

 

 

19

 

 

 

GRUP MUNICIPAL SOM GRAMENET

 

Moció de suport a “Som 27 i més” encausats per la tancada al rectorat de la UAB en defensa de la universitat pública.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s