Precs i Preguntes 25/07/16

(Precs i preguntes al Ple de 25/7/2016

Alexandra Sevilla Oliveras, com a portaveu del Grup Municipal Gent d’esquerres-Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, formula al Ple municipal les següents

 PREGUNTES

  1. És coneixedor aquest Ajuntament que l’empresa organitzadora del Rock Fest, amb la qual te conveni, ha tingut persones treballant sense contracte, en jornada continuada de fins a trenta hores, i abonant-les a 6€ l’hora?

Si no fossi així, ens podrien facilitar el nombre de contractes signats, les durades de les jornades dels treballadors, i els preus per hora abonats?

  1. Quantes persones s’han vist afectades per no permetre’ls-hi l’entrada al recinte del Rock Fest tot i reunir els requisits de: ser resident, fer l’aportació solidaria i disposar del número d’identificació que atorgava l’Ajuntament, argumentant que no figuraven a la llista de l’empresa organitzadora?.

Què ha fet l’Ajuntament al respecte i com pensen que s’ha de compensar les persones afectades?

 PRECS

  1. Donat que periòdicament s’han celebrat recepcions a persones i col·lectius de presència i/o actuacions destacades a la ciutat per diferents motius (delegacions sahrauís i palestines, esportistes d’elit, etc.), i donat que els grups municipals mai han estat convocats a participar a les esmentades recepcions institucionals. Demanem se’ns informi -a partir d’ara- d’aquestes convocatòries en el ben entès que tinguem la llibertat d’assistir-hi, si així ho considerem.

Atentament,

Alexandra Sevilla Oliveras   (Portaveu Grup Municipal GE-ICV-EUiA)

Santa Coloma de Gramenet, 25 de juliol 2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s