Precs i Preguntes 31/05/16

Precs i preguntes al Ple de 31/5/2016

Alexandra Sevilla Oliveras, com a portaveu del Grup Municipal Gent d’esquerres-Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, formula al Ple municipal les següents

PREGUNTES

  1. Te previst aquest Ajuntament dur a terme el recompte de persones que dormen als carrers de la ciutat, tal i com s’ha fet recentment als municipis veïns per part de l’entitat Arrels?
  1. Quants diners s’han destinat al pagament de pernoctacions des del departament de Serveis Socials i quins allotjaments s’han fet servir, pel que fa a aquest any 2016? (Per quarta vegada els hi demanem).
  1. Per quins motius no s’han fet les Jornades de Joc i Esport Integratiu a les Escoles aquest 2016?
  1. A petició de veïns de la zona, visitem, documentem i acreditem -mitjançant fotografies- l’estat lamentable quant a la pavimentació del carrer Sant Lluís, principalment el tram comprés entre els carrers Alella i Nàpols. Donat el malestar que genera, quines actuacions farà l’Ajuntament al respecte?
  1. Quantes i quines són les persones que han repetit Plans d’Ocupació i no complien el perfil demanat?
  1. Quins criteris de comunicació fan servir per difondre twits de regidors d’aquest Ajuntament al compte de Twiter de SC Gramenet?. Els hi demanem llistat comptabilitzat de quants n’ha fet cada regidor.

PRECS

  1. Demanem que aquest Ajuntament doni suport i faci difusió de la manifestació convocada el proper 5 de juny. “De Gramenet a Barcelona per l’Ebre”, és la marxa organitzada per la Plataforma Serra de Marina-Can Zam, en suport a la Plataforma de Defensa de l’Ebre.
  1. Donat que hi han moltes activitats a la ciutat on s’han de tallar carrers, demanem que en cas d’un tall de carrer s’informi sempre als veïns i veïnes del carrer afectat, sobre tot a les persones que tenen guals, i s’ofereixi una alternativa d’aparcament.
 Atentament,
 Alexandra Sevilla Oliveras  (Portaveu Grup Municipal GE-ICV-EUiA)
Santa Coloma de Gramenet, 31 de maig 2016
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s