Ordre del Dia Ple Municipal 30/01/17

 

 

1

 

Aprovació, si escau de les actes número 11/2016 i 12/2016, corresponents a les sessions ordinàries dels dies 28 de novembre i 19 de desembre de 2016, respectivament.

 

 

2

SECRETARIA GENERAL

Ratificar i/o donar compte de diversos acords i decrets.

2.1Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Grameimpuls, SA] – Ratificar l’acord número 8 de la Junta de Govern Local del dia 21 de desembre de 2016, relatiu a l’aprovació de l’encàrrec a l’empresa municipal Grameimpuls, SA, pel tractament de dades de caràcter personal de les actuacions d’intermediació laboral de la OTL.

2.2Secretaria General [Serveis Jurídics] – Donar compte del decret número 11197/2016, de 22 de  desembre, relatiu a comparèixer en el recurs contenciós administratiu 269/2016.

2.3Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Servei de Recursos Humans] – Ratificar el punt primer del decret número 11419/2016, de 28 de desembre, relatiu a una compatibilitat.

2.4Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Servei de Recursos Humans] – Ratificar el punt primer del decret número 11564/2016, de 29 de desembre, relatiu a la modificació del contingut funcional del lloc de treball de cap de departament d’Assumptes Generals.

2.5Tinència d’alcaldia de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de Ciutat [Servei de Recursos Humans] – Ratificar el punt primer del decret número 11567/2016, de 29 de desembre, relatiu a una compatibilitat.

 

3

 ALCALDIA – Actuant el Ple com a Junta General de la Societat Grameimpuls, SA –

 Cessament i nomenament d’un membre del Consell d’Administració de Grameimpuls, SA.

 

4

 TINÈNCIA D’ALCALDIA DE SERVEIS INTERNS, PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ, OCUPACIÓ I PROMOCIÓ DE LA CIUTAT [Servei de Tresoreria]

 Donar compte de l’informe de la Tresoreria Municipal sobre el termini de pagament de les factures de l’Ajuntament i del Patronat Municipal de la Música del quart trimestre de 2016, així com dels informes de les societats Gramepark, SA i Grameimpuls, SA. 

 

5

 TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 Proposta d’aprovació inicial del Pla de Millora Urbana per a la col·locació d’un ascensor en un edifici plurifamiliar a l’avinguda Anselm de Riu, 133.

 

6

 TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

Proposta d’aprovació de l’adquisició, a títol d’expropiació forçosa, de la finca ubicada al carrer de la Circumval·lació, núm. 131.

7  TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 Proposta d’aprovació de l’adquisició, a títol d’expropiació forçosa, de la finca ubicada al carrer de la Circumval·lació, núm. 133.

 

8

 TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 Proposta d’aprovació de l’adquisició, a títol d’expropiació forçosa, de la finca ubicada al carrer de la Circumval·lació, núm. 135.

 

9

 TINÈNCIA D’ALCALDIA D’URBANISME, HABITATGE, MEDI AMBIENT I ECOLOGIA URBANA, ESPAI PÚBLIC, VIA PÚBLICA, CIVISME I SEGURETAT CIUTADANA

 Proposta d’aprovació de l’adquisició, a títol d’expropiació forçosa, de la finca ubicada al carrer de la Circumval·lació, núm. 137.

 

 

MOCIONS      

 

10  

GRUPS MUNICIPALS GENT D’ESQUERRES-ICV-EUiA, PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA I SOM GRAMENET

 

Moció, a instància de la Comissió Antifeixista 27 de gener, El món local català amb la campanya Casa nostra és casa vostra.

 

11  

GRUP MUNICIPAL PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA

 

Moció contra les pràctiques abusives de les empreses del sector elèctric, la qualitat del subministrament, per una millora de la inversió a la xarxa i pel compliment del protocol de pobresa energètica.

 

§  Esmena a la totalitat grups municipals Som Gramenet i Gent d’Esquerres-ICV-EUiA.

 

 

 

12  

GRUPS MUNICIPALS GENT D’ESQUERRES-ICV-EUiA I SOM GRAMENET

 

Moció per a la defensa dels interessos de les persones afectades per les clàusules sòl, IRPH, despeses en la formalització de les hipoteques i pel seu acompanyament i assessorament en el procés de reclamació.

 

§  Esmena a la totalitat grup municipal Partit Socialista de Catalunya.

 

 

 

13

 

GRUPS MUNICIPALS CIUTADANS, PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA I PARTIT POPULAR

 

Moció per a la instal·lació de desfibril·ladors en espais públics municipals.

 

 

14

 

GRUPS MUNICIPALS SOM GRAMENET I GENT D’ESQUERRES-ICV-EUiA

 

Moció per iniciar un procés participatiu per escollir el/la síndic/a defensor/a de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s