Pacte referèndum

MOCIÓ PER A L’ADHESIÓ AL MANIFEST DEL PACTE NACIONAL PEL REFERÈNDUM I DE SUPORT AL PACTE COLOMENC PEL REFERÈNDUM

Atès que el passat 23 de desembre de 2016 es va constituir el Pacte Nacional pel Referèndum amb més de 80 persones representants de partits polítics, entitats, sindicats, governs locals, agents econòmics i diverses organitzacions socials.

Atès que el Pacte Nacional pel Referèndum neix amb la voluntat de celebrar a Catalunya un referèndum sobre quin ha de ser el vincle entre Catalunya i Espanya, de fer-lo de manera acordada amb l’Estat espanyol i de buscar també suports fora del país.

Atès que també a Santa Coloma de Gramenet s’ha constituït recentment el Pacte Colomenc pel Referèndum, amb l’impuls i participació de més de setanta persones representatives de diversos sectors socials, culturals, esportius i polítics de la ciutat, així com l’adhesió de més de trenta entitats i organitzacions colomenques.

Atès que el passat dia 4 d’abril de 2017 es va presentar el manifest de l’esmentat Pacte Colomenc pel Referèndum,  així com es va fer també el passat 1 de febrer de 2017 amb el Pacte Nacional pel Referèndum, en el que es demana als Governs de Catalunya i de l’Estat espanyol superar els obstacles polítics, i a assolir un acord que permeti la celebració d’un Referèndum reconegut per la comunitat internacional, el resultat del qual sigui políticament vinculant i efectiu.

Atès que el Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet de 2 d’abril de 2013 va aprovar per unanimitat dels regidors i regidores presents una moció en la qual s’acordà “donar suport al Parlament de Catalunya en la celebració d’un referèndum o consulta, utilitzant tots els marcs legals existents, instant a l’acord entre el Govern de la Generalitat de Catalunya i el Govern de l’Estat espanyol”.

Atès que entre els acords de la reunió del Pacte Nacional pel Referèndum es preveu l’adhesió de persones, entitats, organitzacions i ens locals de Catalunya.

El Pacte Colomenc pel Referèndum proposa al ple l’adopció dels següents

ACORDS:

  1. Adherir l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet al Manifest del Pacte Nacional pel Referèndum.
  2. Donar suport al manifest del Pacte Colomenc pel Referèndum així com a les activitats que desenvolupi a la ciutat.
  3. Comunicar el present acord als representants de partits polítics, entitats, sindicats, governs locals, agents econòmics i diverses organitzacions socials del Pacte Nacional pel Referèndum i del Pacte Colomenc pel Referèndum.

Santa Coloma de Gramenet, a 24 d’abril de 2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s