Alexandra Sevilla Oliveras

Alexandra Sevilla

31 anys.
Barri Centre.
Professora d’anglès.

Formació i trajectòria personal

Vaig estudiar al CEIP Les Palmeres i a l’IES Numància. Sóc llicenciada en Traducció i Interpretació, estudis que m’han permès fer estades d’estudi a la Universitat de Sant Andrews, a Escòcia, i a la Copenhaguen Bussiness School, a Dinamarca. Tinc un Postgrau en Cooperació Internacional, estudis del Màster en Cooperació Internacional i un Màster en formació del professorat (anglès).

He treballat a diversos serveis d’administració i atenció al client, fent traducció i assessorament lingüístic a la universitat, fent de dependenta de botiga, de recepcionista i com a professora d’anglès de secundària.

Trajectòria cívica

Sóc membre de diverses ONG’s, col·lectius i entitats de defensa de la cultura i la llengua, defensa del territori, dels drets socials (treball digne, habitatge, feminisme)  i dels serveis públics (ensenyament, sanitat). He participat i participo de diferents plataformes socials i veïnals com la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, la Comissió Antifeixista 27 de Gener, Suport Mutu, la Mesa Cívica per la Defensa dels Serveis Públics, Dones Artemis, Fòrum Grama o la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Trajectòria política

Començo als 18 anys a implicar-me en moviments de joves d’esquerres com Joves d’Esquerra Verda. Més tard, al 2009 faig de corresponsable de Moviments Socials ja a ICV Santa Coloma. Actualment, sóc membre del Consell Nacional d’ICV, membre de la Comissió Executiva Nacional d’ICV i Coordinadora Local d’ICV a Santa Coloma de Gramenet.

Trajectòria institucional

He estat regidora Medi Ambient i Sostenibilitat a l’Ajuntament Santa Coloma de Gramenet en el mandat 2011-2015 i, com a tal, he estat Representant municipal a la Red de Gobiernos Locales + Biodiversidad, a la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima, a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, al Consorci del Parc de la Serralada de Marina, al Consorci per la Defensa de la Conca del Riu Besòs, al Consorci del Besòs i a la Comissió de Seguiment, Gestió, Manteniment i Conservació del Parc Fluvial del Besòs.

Sóc membre del Consell d’Administració de Grameimpuls.

Actualment sóc Regidora portaveu del Grup Municipal GE-ICV-EUiA a l’Ajuntament de Santa Coloma i Diputada a la Diputació de Barcelona, Presidenta del grup ENTESA (ICV-EUiA-Podem-BCNComú).

Anuncis