Jonatan Fornés Martínez

Jonatan Fornés

 

33 anys.
Educador social.
Barri Llatí.

 

 

Nascut l’any 1983. Colomenc diplomat en Educació Social, postgrau en cooperació Internacional, i màster en formació del professorat. També ha estudiat i realitza  activitats lúdiques com teatre, doblatge, aprenentatge d’idiomes, música…

Sóc una  persona aficionada  a fer submarinisme, viatjar i tantes d’altres coses vinculades a passar una bona estona amb altres persones i conèixer l’entorn que ens envolta.  He treballat sempre en l’atenció a les persones des de que en tenia 16 anys, especialitzat en el tercer sector amb diferents col·lectius en risc d’exclusió social des dels 19 anys. Sóc membre actiu de diferents entitats de la ciutat que vetllen i garanteixen els drets fonamentals de la ciutadania, així com d’altres que promouen la cultura, l’art i l’oci.

Participo activament en política des del 2010, en que m’incorporo a JEV i ICV Santa Coloma, al 2011 sóc elegit Conseller Nacional de JEV del Barcelonès Nord fins al 2014. Al 2015 sóc escollit Co-coordinador d’ICV Santa Coloma.

Pertanyo a la gent treballadora, a la gent del carrer que toca de peus a terra. Sóc conscient que la gent pateix, per tant no m’ho pensaré gaire en defensar els drets bàsics i fonamentals de les persones, aquesta és i serà  la meva bandera.

Anuncis