Precs i Preguntes 27/02/17

Alexandra Sevilla Oliveras, com a portaveu del Grup Municipal Gent d’Esquerres-Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, formula al Ple municipal les següents

 PREGUNTES

EN RELACIÓ ALS SERVEIS FUNERARIS

1.- Iniciarà el Govern Municipal el procediment per modificar i actualitzar l’actual ordenança que regula els serveis funeraris de Santa Coloma de Gramenet?

 2.- Vetlla el govern de l’Ajuntament de Santa Coloma, mitjançant un protocol intern, per a que   es faciliti una complerta i veraç informació a les persones que s’adrecin al consistori per a informar-se del servei de cementiri municipal?

En cas afirmatiu, com ho fa?

 3.- Per què a la pàgina web de l’Ajuntament quan la ciutadania cerca informació dels serveis funeraris se la remet a trucar una SL?

4.- Per què l’Ajuntament de Santa Coloma no incorpora a la seva web municipal l’ordenança corresponent de serveis funeraris?

5.- Com farà el govern per garantir oferir informació fàcil i entenedora del servei municipal de cementiri?

6.- Es realitzarà una campanya informativa des de tots els instruments comunicatius de l’Ajuntament, per donar a conèixer tota la informació d’interès tant del serveis funeraris com del cementiri, amb el conjunt de preus i bonificacions? Com i quan?

7.- Com vetllarà l’Ajuntament per a què en centres de titularitat pública on es produeixen decessos, el personal que atengui a les famílies disposi de tota la informació que pugui ser d’interès i la faciliti en el cas de ser requerida?

8.- Com es vetllarà des de l’OMIC per GARANTIR els drets de la ciutadania com a consumidors, en relació als serveis funeraris?

EN RELACIÓ A LES COLÒNIES DE GATS

9.- Actualment quantes colònies de gats hi han reconegudes per aquest Ajuntament a Santa Coloma de Gramenet?

10.- Quantes colònies de gats no reconegudes per aquest Ajuntament hi ha Santa Coloma, però el consistori sí en té coneixement?

11.- En relació a la colònia de gats no reconeguda del carrer del Padró, quines gestions ha fet l’ajuntament per tal de facilitar tot el material necessari a les persones voluntàries que s’encarreguen de controlar la colònia no reconeguda?

12.- Amb quantes clíniques veterinàries treballa l’Ajuntament en relació a les colònies de gats?  Quines?

13.- Quin és el pressupost destinat  al control de les colònies de gats? Es planteja el govern ampliar-ho? Com?

14.- Quantes esterilitzacions es van fer al 2016? I quantes en el que portem d’any?

EN RELACIÓ A FESTES SENSE AGRESSIONS SEXISTES

15.- El 2016, l’equip de govern de l’Ajuntament es va comprometre a treballar i fer difusió per informar a la ciutadania i així gaudir d’unes festes sense agressions sexistes, d’acord a una moció que es va debatre al Ple.

Quin és el treball que ha fet l’Ajuntament en aquest sentit fins a dia d’avui?

 PRECS

EN RELACIÓ ALS SERVEIS FUNERARIS

  1. Que en el tràmit de l’actualització de l’ordenança que regula els serveis funeraris es doni audiència, per tal que pugui assessorar-ne la redacció, a l’Associació contra els Abusos en els Serveis Funeraris així com altres que demostrin la seva vinculació amb el tema a tractar.
  2. Promoure i facilitar la lliure competència a les empreses amb habilitació legal.
  3. Que abans de les seves aprovacions definitives siguin enviades a l’Agència Catalana de la Competència per demanar un dictamen sobre les mateixes.

EN RELACIÓ A LES COLÒNIES DE GATS

  1. Demanem que el servei pertinent de l’Ajuntament de Santa Coloma, pugui posar-se en contacte amb l’empresa que actualment gestiona les obres de l’edifici del carrer del Padró, per tal que puguin facilitar les claus de la porta de l’obra a les voluntàries que s’encarreguen de controlar la colònia de gats no reconeguda i facilitar la seva tasca. (Adjuntem fotos).

Atentament,

Alexandra Sevilla Oliveras

Portaveu Grup Municipal GE-ICV-EUiA

Santa Coloma de Gramenet, 27 de febrer 2017

Deixa un comentari