Ambaixadores del poble Sahrauí

El conflicte Sahrauí ja fa massa anys que dura. És un conflicte que es pot i s’ha de resoldre políticament, només caldria aplicar les resolucions de l’ONU. Drets contínuament boicotejats pel govern del Marroc, davant la complicitat de la comunitat internacional i la vergonyosa inactuació del govern espanyol que repercuteix negativament al poble Sahrauí. O millor dit: vergonyosa l’actuació del govern espanyol donant ple suport al Marroc amb la venda d’armament, amb acords mercantils i l’abandonament d’aquelles persones que reclamen els seus drets pacíficament.

Des d’aquí i molt humilment, volem donar tot el nostre suport i agraïment a totes aquelles entitats que fan una tasca desinteressada i generosa per cooperar amb el poble Sahrauí.

Jon (2)

Hem de trencar el silenci mediàtic contra l’Ocupació del Sàhara Occidental. A Santa Coloma de Gramenet han vingut a passar l’estiu els i les millors ambaixadores del Sàhara: la seva infància, amb el projecte de Vacances en Pau.

Aquest projecte fa la festa central el diumenge 16 al parc de Can Zam, on vindran nens i nenes de tota Catalunya amb les seves famílies acollidores.

Es necessita de la visibilització del poble Sahrauí per tal que la seva causa no caigui en l’oblit, perquè volem un Sàhara lliure!

Deixa un comentari