Grameimpuls aprova millores als Plans d’Ocupació a petició de Gent d’Esquerres

El Consell d’Administració de Grameimpuls ha aprovat aquest matí part dels acords que es van aconseguir al Ple municipal del mes de maig, recollits en una moció presentada per Gent d’Esquerres

El ple del mes de maig va aprovar una moció en relació als Plans d’Ocupació que va ser presentada pel grup municipal Gent d’Esquerres-ICV-EUiA. En aquesta s’estipulaven uns sous mínims de 1.000€ lligats als Plans d’Ocupació. Aquest matí, Jonatan Fornés ha assistit al Consell d’Administració de Grameimpuls que ha aprovat les millores salarials recollides en les bases reguladores de totes les contractacions.

En aquest sentit, Jonatan Fornés, també ha demanat que s’asseguri la dedicació completa per a totes les jornades, incloent remuneració per les hores destinades a la formació obligatòria. Malgrat i que, òbviament, encara queda feina a fer en aquest camp, des de Gent d’Esquerres es valora positivament el fet que, a partir d’ara, el sou mínim brut lligat a la jornada complerta en els Plans d’Ocupació colomencs serà de 1.075€.

La moció de Gent d’Esquerres-ICV-EUiA va ser presentada davant la situació que pateixen moltes colomenques i colomencs, amb unes taxes d’atur alarmants i un salari mínim -estipulat en 655,2€- que no garanteix tenir una vida digna, en tant que no permet assegurar la cobertura de les despeses mínimes per sobreviure i abocant famílies a l’exclusió social. La crisi econòmica que segueix patint la majoria de la població està agreujant les diferències entre rics i pobres, ja que els salaris més alts estan un 400% per sobre del mínim, motiu pel qual cal que des de les administracions es treballi per reduir aquestes injustificades diferències.

Podeu llegir més informació de la moció que vam presentar en aquest enllaç.

Deixa un comentari