En Comú Podem Santa Coloma presenta la seva candidatura per les municipals

Avui divendres 12 d’abril a partir de les 18.30h. es presentarà en el Museu Torre Balldovina la candidatura d’En Comú Podem Santa Coloma per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Una candidatura amb 14 dones i 13 homes i formada per colomencs i colomenques amb perfils diversos com diversa és la nostra ciutat.
Persones amb joventut, expertesa en l’activisme social i cultural de la ciutat, en les lluites per la dignitat i la transformació social tant des de l’activitat política com a la vida quotidiana, una candidatura feminista i oberta, una candidatura de gent treballadora, de colomencs i colomenques de carrer, de l’escola, de l’associacionisme, del mercat, de l’esport i de la cultura.
Una candidatura que té clar que hi ha una manera de fer i de canviar la realitat des del municipalisme, i no és retòrica, perquè ja s’està fent a municipis com Barcelona, amb Barcelona en Comú.
Una candidatura que està encapçalada en el primer lloc de la llista per en Jonatan Fornés, colomenc de 35 anys amb un ampli bagatge en la vida política i associativa de la ciutat i que ha estat regidor en la darrera legislatura de la coalició Gent d’Esquerres ICV-EUiA.
Aquest acte de presentació de la llista s’uneix a l’inici de la campanya electoral per a les eleccions generals. Així, comptarem en aquest acte amb la presència de Jaume Asens, número 1 per Barcelona a les eleccions del 28A per En Comú Podem, junt amb l’Aina Vidal, que ocupa el número 2 en la llista i la Jèssica Albiach, diputada al Parlament de Catalunya de Catalunya en Comú Podem.
Un acte que començarà amb un petit vermut a l’entrada del Museu Torre Balldovina i que significarà el punt de partida per a una campanya on els comuns de Santa Coloma tenen la intenció de portar el seu programa de canvi i transformació a tots els racons de la ciutat. Una candidatura que es presenta per portar la Santa Coloma real a l’Ajuntament, la ciutat treballadora, feminista i oberta, que porta massa anys sota governs que funcionen sense cap projecte de transformació de la vida dels seus ciutadans.
Amb la presència de Jaume Asens i Aina Vidal, començarà també una campanya de les generals que En Comú Podem ja ha guanyat en les darreres dues convocatòries i que volem tornar a guanyar per avençar en el canvi que va començar fa quatre anys i que no es pot aturar.

Deixa un comentari