Resultats electorals a Santa Coloma

Les passades eleccions municipals han suposat un canvi en el panorama polític de la ciutat de Santa Coloma. La candidatura de la unitat d’esquerres En Comú Podem es presentava per primer cop i ha obtingut tres regidores amb 4869 vots, situant-se com la primera força de l’esquerra transformadora a la ciutat.
Però, sent una bona notícia, la veritat és que ens trobem amb que el Partit Socialista ha augmentat els seus suports i no sols ha revalidat la seva majoria absoluta si no que la ha pujat amb 17 regidors. Els colomencs i colomenques confien en la proposta socialista més enllà d’onades per gestionar Santa Coloma per sobre d’altres propostes. Sens dubte, l’onada favorable al partit socialista a la resta de l’Estat des de les passades eleccions generals ha estat un factor que ha arrossegat a una gran massa de votants, no sols a Santa Coloma, també a la resta de poblacions del nostre àmbit metropolità.
Hem de reconèixer la seva victòria i els desitgem encerts en aquesta legislatura, però no creiem que sigui una bona notícia per Santa Coloma tornar a patir una majoria absoluta que no posa l’Ajuntament al servei de la gent si no al servei d’un partit.
Ens hem de felicitar perquè l’extrema dreta no hagi tingut suport a Santa Coloma, i felicitem a Esquerra Republicana de Catalunya per la seva torna al consistori des dels temps de la República. També volem tenir unes paraules per SOM Gramenet, que ha quedat fora del ple municipal per pocs vots: ens seguirem trobant als carrers i de segur que res ha estat en va.
Des d’aquest Grup Municipal hem treballat durant aquests quatre anys per tal de fer arribar als colomencs i colomenques que una altra manera de governar la ciutat era possible. I ho continuarem fent ara des d’En Comú Podem. Però no ens hem de donar per satisfets o caure en l’autocomplaença. Si hi ha alguna dada positiva és que serem com a En Comú Podem la primera força de l’esquerra transformadora a Santa Coloma de Gramenet i que tenim quatre anys per davant per fer feina i guanyar la ciutat amb molta més gent que es sumi en aquest projecte. El treball fet fins ara s’ha traduit en uns suports que contrasten amb el d’altres candidatures a la resta del territori.


El Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA , amb l’Alexandra Sevilla i el Jonatan Fornés al front, ha estat al vostre servei durant aquest temps per portar la veu de la gent a l’Ajuntament i amb aquest mateix esperit des d’En Comú Podem també amb en Jonatan Fornés, la Núria Larroya i en Jesús Sánchez.
Perquè Santa Coloma es mereix tota la feina i tot l’esforç, totes les idees i tota la il•lusió. Seguim!

Deixa un comentari